Tudnivalók az új Ford Fiestáról.  

AZ ÚJ FIESTA.

Akárcsak a vadonatúj okostelefonok, az új Ford Fiesta is egyszerre modern, stílusos megjelenésű és technológiailag fejlett. Minden apró részlete azt a célt szolgálja, hogy vezetőjének napja sikeres legyen.

A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően mindig tökéletes kapcsolatot tarthatsz fenn az úttal és a téged körülvevő világgal, így szabadon élvezheted a vezetést. A gyönyörűen kivitelezett, modern megjelenésű, aprólékosan kidolgozott utastér pedig elérhetővé teszi azokat a funkciókat, melyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életed.

LEHETŐSÉG.

Bármely gyakorlati ügyféligényhez vagy egyéni elképzeléshez illik. Akár a sportos stílust, akár a fényűző megjelenést kedveli, az Új Fiestával megtalálja, amit keres. Trend Technology, Business Technology, Titanium Technology, Vignale, ST-Line Technology, Active… Minden modell valami egyedit kínál, de egyvalamiben megegyeznek: ez a műszakilag legfejlettebb Ford kisautó.

TELJESÍTMÉNY.

Miért kellene választania a lenyűgöző teljesítmény és a költségkímélő hatékonyság között? Az Új Fiestával mindkettőt megkaphatja.

Az 1,0 literes EcoBoost benzinmotor ötször nyerte el az Év motorja nemzetközi díjat. Az Auto Start-Stop indítórendszerrel üzemanyag takarítható meg, valahányszor megáll egy lámpánál. A kifinomult vezetési dinamika és a precíziós kezelés kompromisszummentes, élvezetes vezetési élményt biztosít.

BIZTONSÁG.

Az Új Fiesta modern műszaki megoldások egész sorával gondoskodik a benne ülők biztonságáról és a jármű védelméről egy esetleges balesetkor. Kulcsfontosságú funkció az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, az ajtó élvédő, valamint a Ford Vészhelyzeti Asszisztens.

Az autó számos más rendszere közül több is szolgálja a balesetek megelőzését.