Bruttó kezdőár:
10‍ ‍200‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Ford Fiesta ST-ről. 

ERŐ.

A Ford Fiesta ST minden korábbinál erősebb, robbanékonyabb, és még élvezetesebb vezetési élményt kínál. A vadonatúj 1,5 literes EcoBoost motor 290 Nm nyomaték mellett 200 LE teljesítményt ad le, és 6,5 másodperc alatt gyorsul 100-ra. A hengerlekapcsolással a hétköznapi utazások alkalmával fokozható a gazdaságosság, és üzemanyag takarítható meg. A mechanikus, részlegesen önzáró differenciálművel pedig a kritikus esetekben növekszik a vonóerő és az irányíthatóság.

LEHETŐSÉGEK.

Bármely gyakorlati ügyféligényhez vagy egyéni elképzeléshez illik. Akár a sportos stílust, akár a fényűző megjelenést kedveli, az Új Fiestával megtalálja, amit keres. Trend Technology, Business Technology, Titanium Technology, Vignale, ST-Line Technology, Active… Minden modell valami egyedit kínál, de egyvalamiben megegyeznek: ez a műszakilag legfejlettebb Ford kisautó.

AZ ÉLMÉNY.

A Ford Fiesta ST három választható vezetési üzemmódot kínál: Normál, Sport és Pálya. Az egyes beállítások finomhangolják az autó teljesítményét a motorparaméterek, a fojtószelephelyzet, a fékpedál és a kormányreakció szabályzásával. Ezekhez társul még a közutakon és a versenypályán egyaránt optimális kezelhetőséget biztosító speciális nyomatékelosztás, az Elektronikus menetstabilizáló és a sportos hangolású futómű.

KIFINOMULT.

A kényelmi funkciók kialakítására épp akkora hangsúlyt fektettünk, mint a teljesítményre. Épp ezért a Ford Fiesta ST számos olyan felszereltséggel érkezik, melyek kényelmessé és élvezetessé teszik az utazást.