Tudnivalók a Ford Fiesta Van-ról.

FORD FIESTA VAN

A Ford Fiesta Van a legkeményebben dolgozó városi kisteherautó. Rakodási hosszúságával, szélességével, teherbírásával és fordulókörével maga mögé utasítja kategóriájának más kishaszongépjárműveit, de még így is rengeteg hely marad az autó elülső részében. A széles és magasra nyíló hátsó ajtónak és az alacsonyan elhelyezkedő rakodópadlónak köszönhetően a tágas rakodótérhez könnyű hozzáférni, továbbá a rácsos választófal lehajtásával hosszabb tárgyak is beférnek az autóba.

BELSŐ

Helyezkedjen el kényelmesen a Ford Fiesta Van tágas terében, ahol mindent megtalál, amire csak szüksége van: a magasságban állítható vezetőülést, légzsákokat a vezető- és utasoldalon, blokkolásgátló fékeket, magasságban állítható szervokormányt és még egy tachométert (fordulatszámmérőt) is.

TECHNOLÓGIA

További csúcstechnológiai eszközök segítik Önt munkanapjain, az esőérzékelő ablaktörlőktől és az automata fényszóróktól kezdve, a műholdas navigációs rendszeren keresztül a Bluetooth-os hangvezérléses rendszerig. Ez a kisteherautó igazán praktikus és kényelmes utazást biztosít.

MODELLEK

    A Fiesta Van, melynek tetszetős és erőteljes külseje tágas belsővel párosul, valódi praktikus megoldást kínál bármilyen munkához. Választható a megújult és hosszúéletű 1.5 Duratorq TDCi (75 lóerő) dízelmotorral vagy 1.25 (82 lóerő) benzinmotorral. Tapasztalja meg Ön is a Ford Fiesta rendkívüli lendületét.