Kedvezményes bruttó kezdőár:
9‍ ‍904‍ ‍000 Ft

8

használt autó

induló ár: 5‍ ‍000‍ ‍000 Ft*

Tudnivalók az új Ford Mondeo-ról.

KARCSÚ ÉS STÍLUSOS.

A Ford Mondeo díjnyertes jellemzői a stílus és a tartalom tökéletes egyensúlyából erednek. Intelligens technológiákat sorakoztat fel, kívülről stílusos, a belső dizájn pedig az eleganciát ötvözi a sportossággal. Az 5 ajtós, a 4 ajtós és a kombi karosszéria változat egyaránt számos módosításon esett át a már eddig is lenyűgöző dizájnhoz képest.

Az új Ford Mondeo az erőátviteli berendezések és a figyelemre méltó technológiák lenyűgöző tárházát kínálja. Magabiztos megjelenésével és technológiai gazdagságával a Ford Mondeo a Ford európai zászlóshajója.

INNOVATÍV TECHNOLÓGIA.

Az új Mondeo sokkal teljesebb vezetési élményt kínál a továbbfinomított, erős és gazdaságos motoroknak köszönhetően. Legyenek bármilyenek is az igényei, meg fogja találni az Önnek leginkább megfelelő motor és váltó kombinációt!

Az Év Nemzetközi Motorja díj 2012,2013-as és 2014-es nyertese a Ford EcoBoost motorok belépésével, valamint az osztályelső dízelmotorokkal együtt az új Ford Mondeo jelentős mértékben megnövekedett teljesítményt és üzemanyag-takarékosságot nyújt alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett.

AKTÍV, MODERN TECHNOLÓGIA.

Az új Ford Mondeo-ban minden csúcstechnikai megoldás helyett kapott, a teljesség igénye nélkül: alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, aktív fék, adaptív sebességtartó automatika, holttér információs rendszer, vezetőfigyelmeztető rendszer, sávelhagyásra figyelmeztetés és sávtartási segítség, tolatókamera.

.

BELÁTHATÓBB KANYAROKA.

Ford Dynamic LED fényszóró nemcsak erős, de intelligens is. A rendkívüli hatékonyságú LED-ek intenzív fényt sugároznak, és a lámpák a kormány elfordításának megfelelően pontosan követik az utat. A „hagyományos” irányjelzőket is felváltotta egy fejlettebb és jobban látható helyettesítő megoldás: az indexeléskor sorozatban felvillanó LED-sorok.