Tudnivalók az új Ford S-Max. 

A FORD S-MAX.

A tágas és stílusos kabinjában heten utazhatnak, miközben az autó a kisebb járművek fürgeségét és vezetési élményét nyújtja: a vadonatúj S-MAX-ban debütál az európai piacon a Ford Adaptív Kormányzása, míg az autó alacsonyabb CO2-kibocsátásáról és kategóriaelső menetdinamikájáról egy 1,5 literes EcoBoost benzinmotor és egy továbbfejlesztett 2,0 literes TDCi dízel erőforrás gondoskodik.

ÚJ FORMAVILÁG.

A Ford dizájn-csapata továbbfejlesztette az eredeti S-MAX eleve friss és szemet gyönyörködtető formáját, még dinamikusabbá és vonzóbb megjelenésűvé varázsolva az autót.

Az S-MAX hatásos oldalnézete és látványos kontúrú oldalablakai vonzó látványt teremtenek, aminek hatását tovább fokozza a jellegzetes LED Nappali Világítás és az autót szélesebbnek láttató LED hátsó lámpatestek, amelyeket selyemfényű krómozású díszléc köt össze. A hátsó lökhárítókba integrált kipufogóvégek között modern, sportos formavilágú diffúzor húzódik.

KÉNYELEM.

Az öt- és hétüléses változatban is megrendelhető új S-MAX kifejezetten kényelmes és funkcionális. Az Easy-Fold rendszer segítségével mindegyik hátsó üléstámla síkba dönthető, s ehhez csupán egyetlen gombot kell megnyomni a vezérlőpanelen. Az Easy-Entry második üléssor ülései egy érintéssel elmozdíthatók, hogy utat nyissanak a harmadik üléssorba.

INTELLIGENS.

Az intelligens összkerékhajtás (AWD) meghatározza a különféle nedves, száraz vagy épp jeges terepviszonyok által megkövetelt tapadást, kanyarodási egyensúlyt és reagálóképességet. A technológia az igényeknek megfelelően az első vagy a hátsó kerekekre is képes meghajtást juttatni. Ez az „igény szerinti nyomaték” rendszer kivételes kezelhetőséget és jobb hatékonyságot biztosít és magabiztos vezetést változékony körülmények között is.