Nettó kezdőár:
23‍ ‍495‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 29‍ ‍838‍ ‍650 Ft

ÚJ FORD E-TRANSIT

Kompromisszumoktól mentes és teljesen elektromos.

A Ford E-Transitot úgy terveztük, hogy messzemenőkig támogassa vállalkozása fenntarthatósági céljait, miközben éppolyan strapabíró, sokoldalú és erős, mint bármelyik Transit.

Bárhová is szólítja a kötelesség, az E-Transittal bátran elvállalhatja a megbízást, hiszen 400 Voltos 68 kWh-ás kapacitású akkumulátorára támaszkodva egyetlen töltéssel akár 317 km-t is megtehet vele. Sőt, az E-Transittal még a károsanyag-kibocsátás csökkentését előíró zónákban is szabadon közlekedhet.

Az E-Transit kétféle magassággal és háromféle hosszal rendelhető, raktere pedig elérheti 15,1 köbmétert. Valójában azonban 25 különböző konfigurációból választhat, így bármilyen igényei is legyenek, egészen biztosan talál megfelelő modellt a vállalkozása számára.

Van


Jármű bruttó tömege

3,5 tonna, 3,9 tonna, 4,25 tonna


Hosszúság

L2, L3, L4


Magasság

H2, H3

Duplafülkés Van


Jármű bruttó tömege

3,9 tonna, 4,25 tonna


Hosszúság

L3


Magasság

H2, H3

Szimplafülkés Alváz


Jármű bruttó tömege

3,5 tonna, 3,9 tonna, 4,25 tonna


Hosszúság

L3, L4


Magasság

N/A

L2 = Közepes tengelytáv, L3 = Hosszú tengelytáv, L4 = Hosszú tengelytáv EF

H2 = Közepes tető, H3= Magas tető

FENNTARTÁSI KÖLTSÉG

ALACSONYABB ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG

Az elektromos járművekre való átállással vállalkozása alacsonyabb üzemeltetési költségekkel számolhat. Az akkumulátorok feltöltése lényegesen kevesebbe kerül, mint a tankolás, és ha köztéri töltőhelyek helyett otthon vagy a telephelyen tölti a járművet, a költségek még alacsonyabbak lehetnek, különösen akkor, ha a kedvezőbb árú éjszakai áramot használja a jármű töltésére.

ALACSONYABB KARBANTARTÁSI KÖLTSÉG

Az üzemeltetés részét képező szervizköltségek akár 40%-kal alacsonyabbak lehetnek, ugyanis a kevesebb mozgó alkatrész miatt az elektromos járművek karbantartása három év alatt jellemzően kevesebbe kerül, mint a dízelüzemű járműveké. Ezzel csökkentheti járművei állásidejét és hatékonyabbá teheti vállalkozását.

 

TELJESÍTMÉNY KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

PRO POWER ONBOARD RENDSZER

Az E-Transit nagy kapacitású akkumulátoraival áramot biztosít elektromos gépei és szerszámai számára. Az extraként rendelhető fedélzeti Pro Power Onboard rendszer generátor nélkül is 2,3 kW teljesítményre képes, így a szabványos, 230 V-os csatlakozóaljzatokhoz gond nélkül csatlakoztathat fúrót, fűrészt, laptopot, vagy bármilyen más elektromos eszközt.

FÜGGETLEN HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉS

Az E-Transit hátsó felfüggesztését a jármű teherbírásának és teljesítményének növelése érdekében teljesen átterveztük. Az új konstrukciónak köszönhetően az E-Transittal akár 1758 kg össztömegű rakományt is gond nélkül elszállíthat, a nagy teherbírású, független hátsó felfüggesztés pedig megkönnyíti a jármű vezetését és javítja menettulajdonságait, üresen és megrakott állapotban egyaránt.

TÁGAS RAKTÉR

A maximális helykihasználás érdekében az akkumulátorok a fő kocsiszekrény alatt helyezkednek el. Az E-Transit ötféle karosszériaváltozatban érhető el, a rakterek kapacitása 9,5 és 15,1 m3 között változik.