Tetőcsomagtartók

Növelje Fordja szállítókapacitását erős és biztonságos tetőcsomagtartókkal és tetőboxokkal. Válasszon igényeinek megfelelően a különböző méretű és tárolókapacitású termékeink közül!

TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Csomagtértálcák

Nagy igénybevételre tervezték, így szárazon és tisztán tartja csomagterét a magasított perem segítségével. Elérhető gumi és velúr borítással.


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Fix fejes vonóhorgok

A fix fejes vonóhorgok biztonságos vonószerkezetek, melyek tökéletesen kompatibilisek a járműve elektromos rendszerével. Járműve állandó tartozéka, mindig ott van, amikor csak szüksége van rá.


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Levehető vonóhorgok

Ha csak alkalmilag van szüksége vonóhorogra, a Ford levehető vonóhorgai jelentik az optimális megoldást. Könnyen fel- és leszerelhető szerkezetek, ráadásul Fordja elektromos rendszereivel is tökéletesen kompatibilisek.


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Szélterelők

Mindenki szeret a meleg időben leengedett ablakkal autózni. Ezért is terveztünk autóinkhoz tökéletesen illeszkedő szélterelőket, melyek menet közben csökkentik a szélzajt és a huzatot.


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Velúr padlószőnyegek

Védje Fordja lábterét könnyen tisztítható, prémium minőségű padlószőnyegekkel. A legtöbb típus első-, hátsó- és 4 db-os kivitelben egyaránt kapható.


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Négyévszakos gumi szőnyegek

A Ford eredeti időjárásálló padlószőnyegei tökéletesen illeszkednek járművekhez. Szintetikus gumi anyaguk hatékonyan védi az utasteret a sártól és a kosztól.


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Dísztárcsa készletek

Tökéletes optikai tuning a téli kerekekhez! Válasszon ízléséhez és autója megjelenéséhez illő dísztárcsát  széles kínálatunkból!


TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ


Elektronikus szervizfüzet

Örömmel tájékoztatunk minden jelenlegi és jövőbeni Ford tulajdonost, hogy minden új Ford személy- és haszongépjármű szerviztörténete már csak elektronikusan, a Ford által központilag felügyelt rendszerben kerül rögzítésre a Ford Márkaszervizekben történt időszakos karbantartások és átvizsgálások alkalmával.

Tehát a szervizkönyve mostantól digitálisan működik. A Ford Digitális Szervizbejegyzési Rendszere (DSR) a szervizigazolás olyan innovatív, elektronikus formája, ami kiváltja a gépjármű papíralapú szervizkönyvében az igazolópecsétet.

Az elektronikus szervizfüzet a következő előnyökkel jár az Ön számára:

• Könnyen ellenőrizhető szerviztörténet.
• A szervizműveletek részletesebben dokumentálhatóak mint korábban.
• A szerviztörténet bármikor újra kinyomtatható és elpostázható.
• A gépjármű egész élettartama alatt biztosítható, hogy nem vesznek el a szervizigazolások.
• A hiteles igazolásnak köszönhetően Fordja eladás esetén többet ér.
• Digitális szervizigazolással rendelkező használt Ford vásárlásakor nagyobb a védettség a kilométeróra visszaállítása ellen.
• A rendszerben visszamenőleges adatrögzítés nem lehetséges.
• A gépjármű szerviztörténete egész Európában elérhetővé válik.

A következő modellek szervizbejegyzéseinek rögzítése már csak a Digitális Szervizbejegyzési Rendszerben történik:

Ka: - 1996. évi gyártástól
Fiesta: - 1995. évi gyártástól
B-Max: - 2012. évi gyártástól
Fusion: - 2002. évi gyártástól
EcoSport: - 2012. évi gyártástól
Mustang: - 2012. évi gyártástól
Kuga: - 2008. évi gyártástól
Focus: - 1998. évi gyártástól
C-Max: - 2003. évi gyártástól
Mondeo: - 1996. évi gyártástól
S-Max: - 2006. évi gyártástól
Galaxy: - 2000. évi gyártástól
Ranger: - 1999. évi gyártástól
Transit: -2000. évi gyártástól
Transit Courier: -2012. évi gyártástól
Transit Custom: -2012. évi gyártástól
Transit Connect: -2002. évi gyártástól


A Fordnál a gyári gondoskodás nem csak a minőség garanciája, hanem az értéktartásé is!

1 Az ajánlat 2021. november 26-tól 2021. december 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes. Az akcióban résztvevő termékek kapcsán érdeklődjön márkaszervizeinkben.

2 A FORDBLACKFRIDAY kuponkód csak a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén keresztül történő időpont foglalás esetén érvényes 2021. november 26. és 2021. december 31. között. Az ajánlatot egy személy csak egy alkalommal, egy Ford járműre veheti igénybe.

A www.ford-tartozekok.hu oldalon az aktuális fogyasztói árak szerepelnek, a Black Friday kedvezmény ebből kerül levonásra. A modellspecifikus választékról, az elérhető termékváltozatokról és további tudnivalókról érdeklődjön márkakereskedőjénél!

  • [*]

    A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót.

  • [**]

    A feltüntett nettó ár ajánlott fogyasztói ár, mely az általános forgalmi adó, az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást.