Kiváló minőségű szolgáltatások 5 évnél idősebb Fordok számára - elérhető áron, rejtett költségek nélkül

Ford Economy szerviz – Éves karbantartás az 5 évnél idősebb Ford személyautókra* optimalizálva
bruttó 47 900 Ft.

Ford Economy szerviz – Haszongépjárművek
bruttó 59 900 Ft.

Tudjuk mi kell a jó szervizhez. És egy őszinte mosolyhoz.

Autójára már hosszú ideje megbízható társaként tekint. A Ford Economy szervizprogramunkat azért hoztuk létre, hogy ez továbbra is így maradhasson. Márkaszervizeinkben speciálisan képzett szakembereink messzemenőkig elkötelezettek abban, hogy autóját folyamatosan kiváló műszaki állapotban tartsák, mindezt átlátható áron.

Adja meg autójának azt, amit érdemel, hogy továbbra is megbízható társa maradjon. Élvezze a professzionális Ford szervizszolgáltatást rejtett extra költségek nélkül: 19 pontos biztonsági ellenőrzés, olaj- és olajszűrőcsere, valamint légszűrőcsere.

ECONOMY SZERVIZ

Kiváló minőségű szolgáltatások a Ford szakembereitől. Elérhető áron, rejtett költségek nélkül

ECONOMY MŰSZAKI VIZSGA

A legbiztosabb megoldás a sikeres műszaki vizsga teljesítésére.

ECONOMY KARBANTARTÁSOK

Fordja a legjobbat érdemli: A Ford alkatrészek és a Ford által képzett szakemberek segítenek kihozni autójából a maximumot.

ECONOMY GUMIABRONCSOK

A megfelelő gumiabroncsok Fordjára, a megfelelő áron Önnek.

 

Miért?

  • Mert autója szakértő kezekben van: szakembereink különleges képzést kaptak, így nálunk jobban senki sem ismeri az autóját.
  • Mert eredeti, gyári alkatrészeket használunk.
  • Mert szervizeink speciálisan Fordokhoz fejlesztett berendezésekkel és célszerszámokkal várják az Ön autóját.
  • Mert állandó és időszakosan frissülő ajánlatokkal és kedvezményekkel várjuk Önt és autóját.

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kiválasztott márkakereskedéssel!

[*] A feltüntetett bruttó kiskereskedelmi ár az elérhető Vásárlói megtakarítás, valamint olyan forgalombahelyezési költségek, mint a jövedéki adó, a rendszámtábla ára, valamint a Kombi M1 és DCiV esetén fellépő regisztrációs adó nélkül értendő. A bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást és az általános forgalmi adót.

[**] Az árak anyag- és munkadíjra vonatkoznak, forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. A Ford Economy 5+ szolgáltatást a garanciaidőn túli, 5 évesnél idősebb autókhoz ajánljuk. Az ajánlat visszavonásig érvényes. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. A Ford Economy éves szerviz nem egyenértékű a gyári garanciával rendelkező járművekhez előírt periodikus karbantartással, azt nem helyettesíti. Amennyiben Önnek gyári garanciával rendelkező autója van, kérjük, válassza a garancia érvényesítéséhez előírt szolgáltatásokat, ellenkező esetben elveszítheti a garanciáját!

[***] A haszongépjárműveknél feltüntetett ár a Transit Connect és Transit modellekre vonatkozik, a Transit 4x4 modellt kivéve.