Nagyon fontos, hogy átvizsgált, megfelelően karbantartott autóval vágjunk bele az előttünk álló utazásokba, ezért most egy különleges ajánlattal várjuk Önt.

A Ford gyártói gondoskodásának köszönhetően Önnek többé nem kell aggódnia, ha az autója kapcsán Magyarországon vagy bárhol Európában egy esetlegesen felmerülő műszaki probléma miatt kénytelen útját megszakítani, mert mostantól kor és futásteljesítménytől függetlenül minden hivatalos Ford Márkakereskedésben vagy Gépjárműjavítónál a rutinszerviz során megköthető a Ford Assistance (Országúti Segélyszolgálat) szolgáltatása.

Hogy miért is különleges az ajánlat?

 • Mert a szolgáltatás kizárólag csak Ford tulajdonosok számára biztosított, a piacon egyedülállóan kedvező, egy éves időtartamra bruttó 11.400 Ft
 • szerviztől szervizig, akár két éves időtartamra is (bruttó 15.900 Ft)
 • Mert más segélyszolgálati termékekkel ellentétben teljes európai lefedettséget biztosít.
 • Mert a klasszikus műszaki hibákon felül olyan mentési eseményekre is vonatkozik, mint például önhibából bekövetkezett esemény (rossz üzemanyag tankolás, elveszett kulcs), kátyú okozta gumidefekt,  akkumulátor lemerülése, baleset vagy lopási kísérlet okozta rongálódás.

 

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a Ford Assistance?

 • 24 órás segítségnyújtási ügyfélszolgálat
 • Helyszíni javítás műszaki hiba esetén
 • Gépjármű elszállítása a legközelebbi márkaszervizbe,  amennyiben az autó a helyszínen nem javítható
 • Utazás folytatása csereautóval (5 munkanapra ingyenes), vonattal (első osztály), repülővel
 • Szállás 3 csillagos szállodában maximum 3 éjszakára, a javítás időtartamára (max. 100 € / fő / éjszaka reggelivel), amennyiben a javítás nem végezhető el a meghibásodás napján
 • Gépjármű hazaszállítása külföldről, amennyiben a gépkocsi javítását nem lehet 5 napon belül elvégezni
 • Utazásfolytatás vagy hazautazás költségeinek fedezése
 • Számos kiegészítő szolgáltatás

 

Hogyan működik?

Amennyiben autója egy esetleges műszaki vagy elektromos meghibásodás következtében üzemképtelenné válik, egyszerűen hívja a Ford Assistance vonalat, és mi azonnal a segítségére sietünk.

Amennyiben nem tudjuk a problémát a helyszínen azonnal elhárítani, vannak más ideiglenes megoldásaink, például csereautót adunk, vagy biztosítjuk a továbbutazásához szükséges költségeket, akár még hotelfoglalást is intézünk Önnek és utasainak.

Az Országúti Segélyszolgálat minden új Ford autóhoz jár az első forgalomba helyezés napjától számítva a következő esedékes szerviz időpontjáig. (Autója Szervizintervallumáról kérjük tájékozódjon a szervizfüzetben.)

Minden kötelező szerviz alkalmával lehetősége van meghosszabbítani Ford Assistance szerződését, ami a következő esedékes szerviz időpontjáig tart. Az árakról, kérjük, érdeklődjön márkakereskedéseinkben.

Fix ár programunkon belül az Országúti Segélyszolgálat minden fix áras szerviz után ingyenes.

Magyarországon belüli segélyhívó szám - Ford Assistance vonal: 06 80 204 635

Európán belüli segélyhívó szám - Ford Assistance vonal: +36 1 345 1728

Adatvédelmi tájékoztató (PDF 1.3MB)

Feltételek és kizárások – érvényes 2022. május 26-tól (PDF 83KB)

Gondoljon csak bele, hogy már egy átlagos kátyú okozta elakadás külföldön történő mentési költsége is könnyedén eléri az Assistance szolgáltatás éves díjának többszörösét. Hogy ne érje meglepetés utazása során, a szolgáltatást kivétel nélkül ajánljuk minden Ford személyautó tulajdonosnak.