HATÉKONY VEZETÉSTÁMOGATÓ ASSZISZTENS

A Ford Co-Pilot 360 számos fejlett műszaki megoldással teszi a vezetést még kényelmesebbé és élvezetesebbé.  Az Adaptív sebességtartó automatika az Ön előtt haladó járműhöz igazodva automatikusan szabályozza a sebességet. Képes továbbá felismerni a sebességkorlátozó táblák jelzéseit, és azok alapján módosítani az automatikusan beállított sebességet. A Sávtartó automatika az útburkolati jeleket figyelve segíti a kormányzást, hogy a jármű mindig a sáv közepén haladjon.

OKOSTELEFON-CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG

Az okostelefonjára telepített FordPass alkalmazáson keresztül kényelmesen hozzáférhet a Ford Kuga Plug-in Hybrid különböző funkcióihoz, köztük a navigációhoz és a járműdiagnosztikai riasztásokhoz is. Az alkalmazás segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a nyilvános töltőpontokat, beállíthatja az otthoni töltés ütemezését és az indulási időket. Tekintse meg videónkat arról, hogy a FordPass mobilalkalmazás milyen további szolgáltatásokkal járul hozzá a Ford Kuga-élményhez!

Lenyűgöző megjelenés, bámulatos hatékonyság és figyelemre méltó képességek. A Ford elkötelezett elektromosautó-kínálatának bővítése mellett, ezért az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető: EcoBlue Hybrid (mHEV), Full Hybrid (FHEV) és Plug-in Hybrid (PHEV). Fejlett hibrid technológiájuknak köszönhetően a Ford SUV-k tisztább, halkabb és kifinomultabb vezetési élményt kínálnak. Ráadásul a Kuga már fejlett összkerékhajtással (AWD) is rendelhető, aminek köszönhetően az autó még nagyobb teljesítményre képes. 

Amennyiben hagyományos motorral szerelt járművet keres, a Kuga kínálatában hasonlóan kifinomult EcoBlue dízel (FWD és AWD) és EcoBoost benzines erőforrásokkal szerelt változatokat is talál. Öné a választás.

HATÉKONY ÖNTÖLTŐ HIBRID

A Kuga Full Hybrid 2020 végétől kapható, öntöltő változatában egy rendkívül hatékony, 2,5 literes Duratec motor és egy akkumulátorral táplált elektromos motor található. Az összkerékhajtással is rendelhető jármű az EcoBlue Hybridhez hasonlóan képes visszanyerni, és az akkumulátorok töltésére fordítani a fékezés vagy lassulás során általában elvesző energiát. Nagyobb akkumulátorában azonban több energia tárolható, ami a járművet még hatékonyabbá teszi, sőt, kisebb távolságok tisztán elektromos üzemmódban is megtehetők vele.

IGÉNYEI SZERINT ALAKÍTHATÓ ÜLÉSEK

A dinamikus életstílusra tervezett új Ford Kuga variálható belső tere minden utazáshoz könnyen alkalmazkodik. Az átgondolt térhasználatnak köszönhetően hátul hatalmas, mintegy 612 literes csomagtér áll a rendelkezésére. Nagyobb utazásra készül és több hely kell a csomagoknak? Vagy inkább extra lábteret igényelnek az utasai? A Kuga mindkettőre felkészült, hiszen a rugalmasan beállítható hátsó ülések igény szerint előre vagy hátra mozgathatók. Ha az üléseket teljesen előre csúsztatja, akár 67 literrel nagyobb csomagtérrel gazdálkodhat, így jóformán bármit elhelyezhet a csomagtartóban, amire csak szüksége lesz. 

ÖTCSILLAGOS BIZTONSÁG

Az Euro NCAP - az Európában forgalmazott autók biztonságát vizsgáló független nemzetközi szervezet - 5 csillagos minősítése tanúsítja, hogy a Kuga biztonsági rendszerei hatékonyan gondoskodnak az Ön és utasai védelméről. A vezetéstámogató rendszerek 2 héten át tartó tesztsorozata során elért JÓ minősítéssel a Kuga megelőzte a teszteken részt vevő többi autót. A Ford autója minden területen kiváló teljesítményt nyújtott, azonos hangsúlyt fektetve a vezetői élményre és  a vezetéstámogató rendszerek biztonsági tartalékaira.