Bemutatjuk a 7. generációs Ford Mustang® sportautót. Kiemelkedő dizájn, melyben az ikonikus 5,0 L V8 motor teljesítménye dübörög. Cockpit stílusú belső tér testre szabható digitális kijelzőkkel.

Fastback és Convertible

Az első generációs Mustang® ihlette az új Mustang® karcsú sziluettjét és izmos tartását. Jellegzetes első homlokrész az ikonikus, hűtőrácsra szerelt Mustang® logóval és a háromsávos LED fényszórókkal. 19"-os könnyűfém keréktárcsákkal és festett Brembo™ Performance féknyergekkel.

A Mustang Fastback a márka szíve. Aerodinamikai tulajdonságait a motorháztető szellőzőnyílásai és az újratervezett első osztószárnyak optimalizálják.  
A Mustang Convertible pedig továbbviszi a nyílt tér adta szabadság örökségét. Egyérintéses aktiválással az egyfogantyús középső zár nyitja és zárja az égboltot.

Mustang® Dark Horse

Alacsonyabb küszöbspoilerek. Rögzített hátsó szárny. Verseny ihlette diffúzor és fekete, szögletes kipufogóvégek. Sötétített LED-fényszórók. Egyedi, fényes fekete hűtőrács és fekete motorháztető-légbeömlők. Egy új dizájnnyelv.

Egy kiegészítő motorolajhűtőt is tartalmaz, egyedi, könnyebb hűtőt a hőelnyelés megakadályozásával. Még nagyobb teljesítményű hűtőventillátorok. Torsen részlegesen önzáró differenciálmű és MagneRide® aktív felfüggesztési rendszer. Mindez alapfelszereltségként.

Mustang® GT Nite Pony

Készüljön a vágtára a Mustang® Nite Ponyval! Ebony Black festett alumínium keréktárcsákkal, fekete első és hátsó Pony logókkal, fekete tükörházakkal, fekete tetőfényezéssel1 és fekete keretes fényszórókkal.

Mustang® GT California Special

Élje át a Pacific Coast Highway hangulatát! A 2024-es Mustang® GT California Special merész, azonnal ikonikus stílusával utazhat. A felszereltséghez tartozik az egyedi külső és belső California Special embléma, a Navy Pier és Ebony bőrülések Raptor Blue és Metal Grey öltésekkel, alapfelszereltségként 19″ x 8,5″-os keréktárcsák Carbonised Grey színben, Rave Blue GT/CS betétnyomott logóval – és még sok más. 

Mustang® beltér

Az új Mustang® versenysport ihlette lapított aljú kormánykereke segíti a nagy teljesítményű kezelhetőséget. Prémium bőrülések és puha tapintású kárpitozás. Testre szabható, digitális műszerfal a hangulatához vagy vezetési stílusához igazítva, 12 darab Prémium B&O™ nagy teljesítményű hangszóró, 860 Wattos kimenettel. Fokozott basszusteljesítmény a csomagtartóban elhelyezett mélynyomóval. Mindegyik kifejezetten az Ön új Mustangjához kalibrálva és hangolva.