Egy bakancslistás álom most valósággá válhat!

A világ legkedveltebb sport autója a FORD MUSTANG, csak Nálunk  Mustang Hovány finanszírozással!

Válasszon új Ford Mustangot kedvezményes 9,99 % fix kamattal, 8,17%-10,49% THM-mel*!

A részletekért keresse kollégáinkat és keresse fel márkakereskedéseinket!

Nyílt végű lízing konstrukció vállalkozások részére  a gépjármű vételáról  és önerőtől függően fix 9,99% ügyleti kamattal és 8,17%-8,6% közötti THM-mel elérhető.

A finanszírozás fix kamatozású, vállalkozások esetén nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukcióban elérhető. A meghirdetett 8,17-%-os THM fix kamatozású, nyílt végű pénzügyi lízing finanszírozás esetén, 15 177 176 Ft finanszírozási összeggel, 60 hónapos futamidővel, 9,99%-os ügyleti kamattal, havi 279 258 Ft+ Áfa lízingdíjrészlet és 33 443 272 Ft teljes visszafizetendő lízingdíj összeg esetére irányadó. A meghirdetett 8,17%-os THM mértéke az ismertetett finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. A finanszírozási összegnek el kell érnie az 5 000 000 Ft összeget és a lízing futamideje legalább 36 hónap és legfeljebb 84 hónap lehet. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Fix kamatozás esetén a havi lízingdíjak összege a futamidő alatt nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz. A finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízingszerződés Általános Lízingfeltételekből vagy a Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyílt Végű Pénzügyi Lízingszerződés Általános Lízingfeltételekből, a Hirdetményekből és Tájékoztatóiból tájékozódhat, amelyek elérhetőek és megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Ford Hovány márkakereskedés, mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó megbízásából és képviseletében jár el. Reprezentatív példa fix kamatozású és 15 177 176 Ft finanszírozási összeg esetén: havi lízingdíj 279 258 Ft, futamidő 60 hónap, teljes visszafizetendő összeg 33 443 272,-Ft, ügyleti kamatláb 9,99%, a THM 8,17%, a gépjármű vételára: 28 275 000 Ft. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

 

Reprezentatív nyíltvégű lízing példa 1 (PDF)

Reprezentatív nyíltvégű lízing példa 2 (PDF)

Zárt végű lízing kontstrukció magánszemélyek részére a gépjármű vételáról és önerőtől függően fix 9,99% ügyleti kamattal és már 10,49%-os THM-től elérhető.

A finanszírozás fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing konstrukcióban. A meghirdetett 10,49%-os THM fix kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás esetén, 10 000 000 Ft finanszírozási összeggel, 60 hónapos futamidővel, 9,99%-os ügyleti kamattal, havi 212 421 Ft lízingdíjrészlet és 12 745 260 Ft teljes visszafizetendő lízingdíj összeg esetére irányadó. A meghirdetett 10,49%-os THM mértéke az ismertetett finanszírozási feltételek változásától függően módosulhat. A finanszírozási összegnek el kell érnie az 5 000 000 Ft összeget és a lízing futamideje legalább 36 hónap és legfeljebb 84 hónap lehet. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. Fix kamatozás esetén a havi lízingdíjak összege a futamidő alatt nem változik. A Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint Lízingbeadó lesz.
A finanszírozás további feltételeiről, illetve a felmerülő kockázatokról a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízingszerződés Általános Lízingfeltételekből vagy a Gépjármű Nyíltvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból, Gépjármű Nyílt Végű Pénzügyi Lízingszerződés Általános Lízingfeltételekből, a Hirdetményekből és Tájékoztatóiból tájékozódhat, amelyek elérhetőek és megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A Ford Hovány márkakereskedés, mint közvetítő a Merkantil Bank Zrt. finanszírozó megbízásából és képviseletében jár el. Az ajánlat visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

 

Reprezentatív zárt végű lízing példa (PDF)

Ismerje meg a Mustangot!

A MUSTANG.

A vonalak, az ívek, a sziluett és persze az összkép: nincs más autó az utakon, amely a Ford Mustang közelébe érne, akár a Fastback, akár a Convertible változatot vezeti.

A minden korábbinál elegánsabb és tekintélyt parancsolóbb új Mustang újratervezett hűtőrácsa és motorháztetője nemcsak a hatásos külsőről gondoskodik, hanem áramvonalasabbá is teszi az autót, így fokozza a teljesítményét is. A jellegzetes sávok és a nappali menetfény pedig tovább fokozza a stílusos megjelenést

LÉPJEN BE!

Kényelem, technológia és kifinomultság. Ez várja az új Mustang belsejében.

Elég csak egy pillantást vetni a vadonatúj, digitális, 12”-es műszerfalra, ami a vezetési módnak megfelelően változtatja megjelenését, vagy ott van például a stílusos, új Ford Power indítógomb, a harmonikus belső színek és a minőségi anyagok.

FELSZABADULT. 

Élvezze a szél simogató érintését a magával ragadó Ford Mustang Convertible modelljében! A Fastback modell minden tulajdonságával és kiemelkedő teljesítményével rendelkező Convertible vezetése hozzáadott izgalmat nyújt, a nyitott tetőnek köszönhetően.

MOTORHANG.

A Mustang híres 5,0 literes V8 motorját, a teljesítmény további fokozása érdekében, nagy nyomású, közvetlen befecskendezéssel egészítettük ki. Ugyanígy növeltük a 2,3 literes EcoBoost motor túltöltését, miközben a károsanyag-kibocsátást sikerült csökkenteni. Bármelyik motor mellett dönt, választhatja mellé a lágy, de gyors 6-sebességes manuális váltót vagy a kifinomult 10-sebességes automata váltót is. Az Aktív szelepes kipufogóval az új Mustang motorhangja is szabályozható. Versenypálya üzemmódban például határozottabban búg és karakteresebb a felpörgés hangja is, míg békésebb környezetben választhatja a Csendes üzemmódot is.