A VADONATÚJ FORD TOURNEO CONNECT

A vadonatúj Tourneo Connectet úgy tervezték, hogy Önhöz hasonlóan sokoldalú legyen.

Elég tágas minden rakományhoz, elég hely van benne az egész családnak, agilis a városi forgalomban és elég kényelmes ahhoz, hogy mindenki remekül érezze magát az utazások során.

 

A Tourneo Connect többféle motorváltozattal kapható. Akár a két EcoBlue dízelmotor egyikét választja, akár a két EcoBoost benzinmotoros opció egyikét, a 6 sebességes manuális vagy a 7 sebességes automata váltós változatot – minden esetben jobb üzemanyag-hatékonyságot és alacsonyabb CO2 –kibocsátást élvezhet.

Fejlett, dízelüzemű erőforrások a magabiztos teljesítmény, nagyobb nyomaték és fokozott hatékonyság érdekében. A kettős adagolású AdBlue rendszernek köszönhetően a motor  NOx-kibocsátása is jelentősen csökkent


Sebességváltó

7 SEBESSÉGES POWERSHIFT AUTOMATA VÁLTÓ

6 SEBESSÉGES KÉZI VÁLTÓ


Hajtás

ÖSSZKERÉKHAJTÁS / ELSŐKERÉK-HAJTÁS


CO2 kibocsátás

128-146 (G/KM)


Üzemanyag-fogyasztás

4,9-5,7 (L/100 KM)

Magabiztos teljesítmény, közvetlen üzemanyag-befecskendezés a kiemelkedő hatékonyságért

 


Sebességváltó

7 SEBESSÉGES POWERSHIFT AUTOMATA VÁLTÓ

6 SEBESSÉGES KÉZI VÁLTÓ


Hajtás

ELSŐKERÉK-HAJTÁS


CO2 kibocsátás

145-157 (G/KM)


Üzemanyag-fogyasztás

6,4-6,9 (L/100 KM)

 

Mind az 5, mind a 7 üléses Tourneo Connect kapható hosszú vagy rövid tengelytávval és extra rugalmasan átrendezhető belső térrel. Így egyszerűen jut el vele iskolába, szállíthat bármit, kalandozhat egész hétvégén, majd kezdheti elölről. A Tourneo Connect Active, Sport, Titanium és Trend modellekkel mindenhol otthon érezheti magát.

ESZTÉTIKUS ÚJ KIALAKÍTÁS

A vadonatúj Tourneo Connect modellt teljes mértékben újraterveztük. Sportos új külsőt kapott, dinamikus kialakítású vonalakkal, merész első hűtőráccsal, számos választható, figyelemfelkeltő karosszériaszínnel, valamint elegáns és tágas belső térrel.

DIGITÁLIS INTERFÉSZ

A Tourneo Connect 10,25”-os digitális műszerfala segítségével számos járműadat alapján testreszabhatja a kijelzőt. A 8,25” vagy 10”-os színes érintőképernyő zökkenőmentesen csatlakozik az okostelefonhoz.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS

A Tourneo Connect választható összkerékhajtása1 gondoskodik a vezetés biztonságáról változó körülmények között is. A rendszer meghatározza, hogy az egyes tengelyek mekkora nyomatékot kapjanak a kivételesen jó kezelhetőség és stabilitás érdekében.