Nettó kezdőár:
13‍ ‍964‍ ‍843 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 17‍ ‍735‍ ‍350 Ft

NAGYOBB TELJESÍTMÉNY

Az új Transit Custom nem ismeri a kompromisszumokat. Egyszerre nyújt lenyűgöző teljesítményt, figyelemre méltó üzemanyag-hatékonyságot és alacsony károsanyag-kibocsátást.
A megnövelt teljesítményről és nyomatékról a Ford EcoBlue 2,0 literes motorok gondoskodnak. A szigorú Euro Stage 6 kibocsátási előírásokat már most teljesítő, korszerű erőforrásokat számos átgondolt és gazdaságos műszaki megoldás teszi még vonzóbbá.

ÚJ SYNC 3

A modern Ford SYNC 3 segít kapcsolatban maradni az ismerőseivel, vezérelheti vele a telefonját, lejátszhatja vele a kedvenc zenéit, vagy éppen segít elnavigálni az úti céljához. Ráadásul mindezt egyszerű beszédparancsokkal vagy a 8” színes érintőképernyő segítségével. Éhes? Csak mondja ki, és máris megjelennek a legközelebbi éttermek. A Live Traffic pedig segít elkerülni a forgalmi dugókat.

KÉNYELMES ÜLÉSKIALAKÍTÁS

Az újratervezett első ülések a korábbitól eltérő formájúak, vastagabb szálú szöveteik varrásai vékonyabbak, de erősebbek, jobban megtámasztják a testet, így kényelmesebb és pihentetőbb utazást biztosítanak. Ami az üléselrendezést illeti, a Transit Custom Kombi változat második és harmadik üléssora is 2+1 „flamingo” üléses, a Transit Custom Kombi Van második üléssora 2+1 „flamingo” üléses, míg a Transit Custom DCiV második üléssora egy háromszemélyes pad.

KATEGÓRIAELSŐ RAKTÁRMÉRET

    Az új Transit Custom modellekkel könnyedén szállíthat padlóra fektetett 2,4×1,2 m (8×4 láb) méretű szabványlapokat vagy három EUR raklapot is. Kényelmes és innovatív átnyúló rakterének köszönhetően akár 3,4 m hosszú (L2) anyagok is beférnek az első utasülés használatának akadályozása nélkül. Összesen akár hat köbméteres raktér, válaszfallal – és ez még csak a rövid tengelytávú (L1) változat! Hosszú tengelytáv (L2) esetén a raktér akár 6,8 köbméter is lehet. Kategóriájában ez a modell rendelkezik a legszélesebbre nyitható oldalsó raktérajtóval. Az új megoldás pedig gondoskodik a tolóajtók rakodás közbeni stabil nyitva tartásáról is.