Nettó kezdőár:
8‍ ‍369‍ ‍700 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 10‍ ‍629‍ ‍519 Ft

Tudnivalók a Ford Transit-ról.

KEDVEZŐ ÁR

A kivételesen hatékony üzemanyag-felhasználást, nagy teljesítményt és nyomatékot az új 2.0 literes TDCi (130, 170 vagy akár 185 lóerős) dízelmotorok és a hatsebességes váltóművek biztosítják. A Transit tervezése során fő szempont volt, hogy az alacsonyabb üzemanyag-felhasználás és karbantartási költségek révén az autó ára mihamarabb megtérüljön. Az olyan technológiák, mint az Intelligens Visszatápláló Töltés (IRC), a Gyorsulásszabályozó (AC) és az Auto-Start-Stop mind ezt a célt szolgálják.

MOTOR

A Transit háromféle, 2.0 literes TDCi motorral kerül forgalomba. Az ötletes tervezés rendkívül jó üzemanyag-hatékonyságot, alacsony károsanyag-kibocsátást, valamint hidegben is gyors és hatékony felmelegedést eredményez.

MEGOLDJUK!

Egy, kettő vagy több utast (akár 18 utast) szállítana? Közepes, hosszú, meghosszabbított vagy Jumbo tengelytávra van szüksége? Magas, közepes vagy alacsony tetőt választana? Mindig megtalálja az Önnek megfelelő Transitot!

Rengeteg karosszériaváltozat és kapacitás, motor és váltó, belső burkolat és felszereltségi szint közül választhat. Így Transitja mindig megfelel az Ön egyedi igényeinek. Az alapfelszereltségen túl járművét tetszés szerint testreszabhatja az elérhető extrafelszereltségekkel és csomagokkal.

KÉNYELEM

    Akárhol is legyen, a Transit biztosítja a kényelmet és a kapcsolattartást. A legmodernebb műszaki megoldások teszik a vezetést és a parkolást egyszerűbbé. A jól felszerelt, kényelmes vezetőfülkében hangvezérléssel kezdeményezhet és fogadhat hívásokat, így semmi sem vonja el figyelmét a biztonságos vezetéstől.

    Olyan újdonságok egész sora szolgálja az Ön kényelmét, mint a: elektromosan behajtható visszapillantó tükrök, az esőhöz automatikusan igazodó ablaktörlők, a könnyen tisztítható és védett raktér, a Ford Easy Fuel rendszer, az igazítható kormányoszlop, a Ford SYNC kihangosítási technológia és a parkolóradar