Nettó kezdőár:
5‍ ‍811‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 7‍ ‍379‍ ‍970 Ft

Tudnivalók az új Ford Transit Connect-ról.

CONNECT

Ez a haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával ötvözi. Nemcsak kényelmes, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új Transit Connect továbbá újszerű raktér megoldásokkal segíti a munkát. Két eltérő hosszban elérhető, így biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt. Amennyiben rendszeresen szállítana utasokat is a rakományok mellett, a kombi verziót ajánljuk Önnek!

ÜZEMELTETÉS

A Ford új Duratorq dízel- és EcoBoost benzinmotorjai segítségével az új Transit Connect rendkívüli hatékonyságot biztosít fogyasztás terén.  Az 1,6 literes dízelmotor kifejezetten gazdaságos, különösen akkor, ha az ECOnetic technológiákkal párosul. Ilyen technológia például az Auto-Start-Stop rendszer vagy az aktív hűtőrács, mely úgy javítja a légellenállást és az üzemanyag-fogyasztást, hogy lezárja a rácsot, amikor a motornak nincs szüksége hűtésre.

RAKTÉR

A Trend változatok mindegyike dupla üléses (Az Ambiente felszereltségű Transit Connectek szimpla ülésesek). Továbbá minden jármű akár 3 méter hosszú tárgyak szállítására is alkalmas. 

EXTRÁK

    A Transit Connect rövid tengelytávú (L1 - 3 m) és hosszú tengelytávú (L2 - 3,5 m) változatban is elérhető. A válaszfalba épített nyílás segítségével megnövekszik a tároló terület az első utasülések alatt, így hosszabb tárgyakat is biztonsággal szállíthat. A válaszfal mögött elegendő hely áll rendelkezésre két Euro raklap számára (az L1 modell esetén) vagy 8 x 4 méretű lapok számára (az L2 modell esetén).