Nettó kezdőár:
13‍ ‍550‍ ‍000 Ft + ÁFA

Bruttó ár: 17‍ ‍208‍ ‍500 Ft

8

új autó

induló ár: 16‍ ‍840‍ ‍000 Ft*

8

használt autó

induló ár: 7‍ ‍450‍ ‍000 Ft*

JELLEGZETES BELSŐ TÉR

A vadonatúj Ranger Wildtrak prémium belső terét a részben bőrborítású,  narancssárga kontrasztvarrással, hímzett Wildtrak logókkal díszített ülések és a műszerfalon látható Ranger márkajelzések teszik lenyűgözően karakteressé.

FEJLETT TECHNOLÓGIA

A Rangereken is elérhető a Ford fejlett fedélzeti infokommunikációs rendszere, a SYNC® 4A1. A rendszer a Limited modelleknél egy 10,1”-os, míg a Wildtrak modelleknél egy 12”-os érintőképernyőn keresztül vezérelhető. Mindkét változat rendelkezik felhőalapú kapcsolattal, hangutasításokkal is irányítható és képes a vezeték nélküli mobiltöltésre. Bárhová indul, számíthat a képességeire. 

TEREPVEZÉRLÉSI RENDSZERTM

Az új Ford Ranger a könnyen használható, menet közben váltható 4x4-es vagy 4WD-rendszernek köszönhetően még változatosabb terepviszonyokkal tud még jobban megbirkózni. Az akár 7 választható vezetési üzemmóddal a jármű gyorsan alkalmazkodik a változó út- és terepviszonyokhoz, így magabiztosabban indulhat útnak minden környezetben.

360°-OS KAMERAKÉP

Az opcionális 360°-os kamera a jármű különböző stratégiai pontjain elhelyezett videokamerák képeiből egy fejlett szoftver segítségével  felülnézeti képet alkot a pick-up környezetéről. A rendszer megjeleníti a közeli akadályokat, és segít navigálni az adott környezetben.

CSOMAGTÉRAJTÓ

A könnyű emelő- és leeresztőmechanizmusnak, a beépített mérőrúdnak, a kampós fogóknak, a pohártartóknak és a palacknyitónak köszönhetően a Ranger új csomagtérajtója minden eshetőségre fel van készülve.

A RAKTÉR LEHETŐSÉGEI 

A Ranger széles rakterében a kerékdobok között már egy szabványos euro-raklap is elfér. A pick-up integrált rakománykezelő rendszerrel és 400 W-os elektromos csatlakozóaljzattal is rendelhető.