Bruttó kezdőár:
8‍ ‍680‍ ‍000 Ft

Tudnivalók az új Fiesta Active-ról.

AZ ÚJ FIESTA.

Akárcsak a vadonatúj okostelefonok, az új Ford Fiesta ACTIVE is egyszerre modern, stílusos megjelenésű és technológiailag fejlett. Minden apró részlete azt a célt szolgálja, hogy vezetőjének napja sikeres legyen.

A modern technológiai megoldásoknak köszönhetően mindig tökéletes kapcsolatot tarthatsz fenn az úttal és a téged körülvevő világgal, így szabadon élvezheted a vezetést. A gyönyörűen kivitelezett, modern megjelenésű, aprólékosan kidolgozott utastér pedig elérhetővé teszi azokat a funkciókat, melyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik az életed.

SPORTOS.

Bármely gyakorlati ügyféligényhez vagy egyéni elképzeléshez illik. Akár a sportos stílust, akár a fényűző megjelenést kedveli, az Új Fiestával megtalálja, amit keres. Trend Technology, Business Technology, Titanium Technology, Vignale, ST-Line Technology, Active… Minden modell valami egyedit kínál, de egyvalamiben megegyeznek: ez a műszakilag legfejlettebb Ford kisautó.

A BIZTONSÁG.

Az Új Fiesta modern műszaki megoldások egész sorával gondoskodik a benne ülők biztonságáról és a jármű védelméről egy esetleges balesetkor. Kulcsfontosságú funkció az Active City Stop Alacsony sebességen működő biztonsági rendszer, az ajtó élvédő, valamint a Ford Vészhelyzeti Asszisztens.

Az autó számos más rendszere közül több is szolgálja a balesetek megelőzését.

DESIGN. 

Az új EcoSport megközelítési és elhagyási szöge 21,0 és 33,3 fokos, míg a rámpaszöge 23,3 fokos. Ezektől a szögektől függ, hogy autója milyen méretű buckákon, illetve árkokon tud akadály nélkül túljutni: mindez elengedhetetlen egy modern, városi terepjárónál.